Kundereferanser

Vi har mottatt en flott kundereferanse fra en av våre mange fornøyde kunder, Håvard Holm. Her her et utdrag fra hans e-post til oss:
 

Hei.
Jeg vil takke for en meget hyggelig opplevelse og god hjelp !


Jeg har en 8-10 år gammel Wallas parafinovn på hytta på Krokskogen som har fungert prikkfritt til nå i vinter, I vinter har jeg ikke kunnet starte ovnen med mobiltelefon og jeg måtte bruke aggregatet for å få nok strøm til å få den "fyrt opp". Batteriene var fulladet, men det var ikke nok.


Torsdag i forrige uke var jeg innom Sunwind på veg til hytta. Det ble en meget hyggelig opplevelse som jeg selv koser meg med og som jeg har fortalt til mange andre.


Da jeg fikk fortalt om problemet mitt til mannen i butikken gav han raskt beskjed om at dette skulle vi få til og at jeg måtte gå på service-kurs. Jeg ble geleidet inn til serviceverkstedet og ble presentert for en servicemann som skulle kurse meg. Han sluttet med det han jobbet med og satte i gang undervisning ved å gjennomføre service på en Wallasovn som var på verkstedet. Jeg fikk en meget grei og grundig gjennomgang av jobben og fikk anledning til å få svar på spørsmål m.v. - Vi identifiserte også hva som antagelig var i veien med min ovn. Jeg fikk med meg deler (glødeplugg og nett) med ønske om lykke til.


I butikken fikk jeg flere gode råd og hyggelig prat mens jeg betalte.


På hytta fikk jeg erfart at jeg hadde fått meget nyttige råd og opplæring. I løpet av kort tid hadde jeg byttet glødeplugg m.v. og ovnen startet som da den var ny !!!


Jeg er et hyttemenneske og har hytte både på Krokskogen og i Jotunheimen og har nå funnet min butikk for hytteutstyr !!!


Hils de involverte og takk for meget bra service og en hyggelig start på vinterferien !!!


Hilsen

Håvard Holm


Vi takker Håvard Holm for stålende tilbakemelding!


Reidar Bakken har sendt en e-post hvor han deler sine erfaringer med Sunwind-produkter.
 

Vi ønsker å sende en julehilsen fra høyfjellet på nordsiden av Rondane for å gi skryt for kjempegode råd, god service og hjelpsomhet underveis i å utvikle en god gammel fjellhytte fra å ha en brukstid på kanskje 30 døgn i året til ca. 115 døgn i året. Gjennom årene har vi hatt mulighet til å investere i tiltak som gir oss og familien mulighet til å øke komforten på hytta uansett årstid. Dette takket være at vi har funnet utstyr fra Sunwind som gir oss økt velvære på flere områder.


Etter mange år med 12 volts anlegg og solcellepaneler (fra 1997) installerte vi i 2016 Sunwind kraftpakke (3000 watt Quattro Deluxe med aggregat) og fikk derved 230 volt i både hytte, anneks og uthus. Da kan vi ha vanlig kjøleskap samt trakte kaffe og steke vafler som hjemme.


Likevel er det vel kanskje andre veldig gode produkter fra Sunwind som på mange måter gjør høyfjellshytte-tilværelsene enklere og komfortmessig bedre:

Det viktigste «vennen» vi har fra dere er vel egentlig Wallas-ovnen. Med den kan vi via tekstmeldinger sørge for at hytta varmes opp fra minusgrader til god innetemperatur selv på vinteren. Det er noe annet enn å komme til hytte med kanskje minus åtte grader inne.


Det neste som vi setter veldig god pris på er Sunwind anlegget vi har på badet. Her kan vi tappe varmt og kaldt vann både i vaskeservant og dusj takket være pumpeanlegg (fra 80 liters tank) og en effektiv gassbereder for varmtvann. I tillegg har vi montert gassdrevet varmeovn med termostat (Echo veggmontert). Dette er vesentlig bedre og tryggere enn den gassovnen vi trillet rundt på gulvet og som veldig fort kunne bli en «rumpebrenner» for våre barnebarn.


Ellers er både gasskomfyren Chef med både stekeovn og grillelement en selvfølge og helt uunnværlig. Gassalarm fra Sunwind er også en selvfølge der vi har installert gassdrevne produkter.

Totalt sett er vi veldig fornøyd med alle produktene fra Sunwind og ikke minst den service og oppfølging vi har fått når det har vært noe som vi ikke har funnet ut av eller på annen måte trengte råd om!


Vi takker Reidar Bakken for en flott tilbakemelding!Her et utdrag fra en e-post fra hytteeier Arne.
 

Hei
Vi valgte Sunwind som leverandør fordi vi så på de som et seriøst firma som vil bestå og kan gi oss hjelp i fremtiden, og vi er spesielt fornøyd med den gode oppfølgingen fra Rune og Alexander!
 
Vi er veldig fornøyd med kraftpakken fra Sunwind og Wallas'en med fjernstyring. 
 
Vi har de siste tre årene oppgradert hytten betraktelig, først kjøpte vi Wallas 40 med 175 liters tank, borrevann, nytt kjøkken med nedfellbar gasstopp fra Sunwind og en vedfyrt badestamp. 
 
I år fikk vi satt opp kraftpakke og la inn nytt el anlegg på 230 volt i hytte, annneks og uthus. Kraftpakken drifter vanlig strømkjøleskap fra Siemens (stort kjøleskap), komfyr 230V, kaffetrakter, 42 tommer tv, lading av el-motor til båt, trådløs ruter, mikrobølgeovn, vannpumpe til daglig forbruk og fylling av 1200 l badestamp. Til sommeren ønsker vi også fryseskap på 230 v.
 
Vi har ellers mange andre Sunwind-produkter som vifte på toalett, gassgrill, Ecofane vifte på wallasen ( denne viften kjøpte vi også og tok med til Sverige, da det var en som så den på hytta vår), vannpumpe 230 v fra Sunwind etc. Neste prosjekt er å få badet i stand med vann klosett, her har vi ennå ikke bestemt hva vi skal bruke. Hytta har fått et helt annet bruksområde for oss etter disse oppgraderingene. Aggregatet ble også bygd om av Sunwind for å tilpasse kraftpakken. Aggregatet er så å si aldri i bruk, og vi trenger ikke å bekymre oss for bruk av strøm.

Mvh Arne

 

Takk for en hyggelig tilbakemelding, Arne!

Del dette: